Skip links

Management

Presentadors, conferenciants, Youtubers, influencers, speakers

Us ajudem a aconseguir el millor presentador, animador, conferenciant, celebritie, Youtuber, influencers, etc., per la vostra promoció, spot, esdeveniment…Proposem alternatives segons les vostres necessitats. 

EQUIP

ÀNGEL LLÀCER

Actor, director teatral i presentador de televisió. L'Àngel ha participat en programes de televisió d'èxit com: Tu cara me suena, Operación Triunfo, Tú sí que vales, Còmics, Premis Gaudí del cinema.

NOEMI GALERA

Directora de l'Acadèmia d'OT 2017. Directora de càsting de la productora Gestmusic Endemol Shine Iberia, porta més de 25 anys realitzant càstings per a formats televisius de gran èxit com Operación Triunfo, ¡Allá tú!, ¡Ahora Caigo!, ¡BOOM!, Tu cara me suena mini o Tu cara no me suena todavía. Ha exercit les funcions de subdirecció en Un Siglo de canciones i 100 anys de cançons. L'hem vist com a jurat d'Operación Triunfo, Tú Sí Que vales o Mira Quién Baila.

JOSEP MARIA MAINAT

Cantant, fundador de La Trinca, productor televisiu de programes d'enorme èxit. Fa uns anys ha començat una nova etapa com a divulgador científic. El Josep Maria ha col·laborat a diversos mitjans de comunicació: al programa de Jordi Basté El món a RAC 1, a Catalunya Ràdio i als programes de TV3: Fora de sèrie i Divendres. Autor del llibre Ciència optimista. És un bon conferenciant amb recursos artístics, com a emprenedor, divulgador científic, artista...

NINA

Amb 34 anys d'experiència artística com a actriu i cantant, i la seva formació com logopeda, Nina ha creat i desenvolupat un mètode específic integral d'entrenament del cos i la veu. Conferenciant amb objectius molt clars com: motivar, vendre, il·lusionar; optimitzar l'habilitat de comunicació a través de la veu per a tot tipus de situacions comunicatives (conferències, presentacions en públic, míting polític, reunions, negociacions, etc.)

Arrenquem el teu projecte junts?

CONTACTA'NS!